Een schilderijtje voor Babette

Een schilderijtje voor Babette

Regelmatig komt er nog bezoek langs om Babette te bewonderen. Afgelopen week is Nour met zijn vrouw Victoria en zoontjes Timur en Leo langsgekomen. Nour is een collega van Cor en houdt ervan om in zijn vrije tijd te schilderen. Van hen kregen we een leuk persoonlijk cadeau. Een schilderij gemaakt door Nour met de namen Babette Yasmeen in Arabische kalligrafie.

Vorig jaar had ik voor mijn verjaardag, als cadeau van Cor een schilderij gekregen. De Burj Al Arab vind ik een prachtig gebouw en Cor had aan Nour gevraagd of hij deze kon vereeuwigen. We vinden dat hij erg leuk schildert en het is des te leuker omdat we hem persoonlijk kennen. Dit schilderijtje hangt nu alweer 1,5 jaar in ons huis. Beide schilderijen zijn mooie herinneringen van onze tijd in Dubai!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.