Eerste trip voor Babette

Eerste trip voor Babette

Vorige week ben ik samen met Babette een week naar Nederland geweest. Ik wilde namelijk graag wat familie en vrienden zien waarvan het niet waarschijnlijk is dat ze naar Dubai komen. Een paar stops maar ingepland om het reizen voor ons zo veel mogelijk te beperken: Leeuwarden, Raamsdonksveer en Rotterdam.

De heenreis ging heel erg voorspoedig. We hadden geluk, het vliegtuig was namelijk gewijzigd naar een groter toestel en nu waren er allemaal plekken over. Ze hadden bij het inchecken er dus voor gezorgd dat ik de plek met het wiegje kreeg en de plek naast mij werd geblokkeerd, zodat niemand daar zou gaan zitten. Als klap op de vuurpijl, was de plek aan de andere kant van mij ook vrij. Die bewegingsvrijheid is erg fijn, aangezien je met een kleine toch af en toe naar het toilet moet en met haar heen en weer moet lopen. Ze heeft zich heel goed gehouden in het vliegtuig. Geen kik gegeven bij het stijgen (ze sliep namelijk al), bijna de gehele vlucht geslapen en een beetje gehuild bij het landen.

Mijn moeder stond ons op te wachten en wat bleek, toen ik de schuifdeuren door kwam werd ze net geïnterviewd door Joris Linsen van ‘Hello Goodbye’ (programma van de NCRV). Als het interview met moeder wordt geselecteerd dan wordt het opgenomen in de afleveringen na maart 2011 en krijgen we een mail van de NCRV. We zijn benieuwd……

2010NL1_resize

Een paar daagjes heerlijk in Leeuwarden doorgebracht.  Hildegard had via Katja nog warme kleertjes geregeld voor Babette. Bij ons in Dubai is het heel gemakkelijk kleden, altijd zomerkleding. En om nu alleen voor een weekje Nederland winterkleertjes te kopen zou een beetje zonde zijn van het geld. Katja, super bedankt voor het ter beschikking stellen van de kleertjes van jouw zoontje :). Samen met mijn moeder nog bij Anna een goede vriendin van haar in Bolsward wezen lunchen. Ceciel, Marida en de hulp van Alex en Hildegard zijn nog even langs geweest om Babette te zien. Verder is Claudia met de kinderen een nachtje blijven slapen. Dit was erg gezellig.

2010NL2_resize

Pablo, Nina & Camilla waren alle 3 super lief voor Babette. Tijdens het wandelen wilden ze alle drie de kinderwagen duwen en de 2 die niet duwden hielden heel lief haar handjes vast :).

2010NL3_resize

De vrijdag rustig naar Raamsdonksveer gereden met onderweg een stop in Utrecht bij Inez, Olaf en Carlotta. Zij konden niet naar Leeuwarden komen en op deze manier heb ik ze toch even gezien en zij Babette.

In Raamsdonksveer, zijn Arnold (broer van Cor) met Emanuelle en Toby op zaterdag op bezoek geweest. Hen had ik al lang niet gezien, omdat ze voor augustus 2009 nog in Engeland woonden.

2010NL4_resize

Maandag naar Naomy gereden en heerlijk de hele dag bij kunnen kletsen. Tussendoor wel even naar de 6e verdieping gegaan, want Jans, Bart & Frederique zijn weer terug naar Nederland verhuisd vanuit Dubai en wonen in hetzelfde complex als Naomy. ‘s Avonds zijn Pim en Andrea nog even uit Amsterdam overgekomen om te komen eten. Erg leuk omdat ik Andrea nog niet ontmoet had en zij Babette nog niet hadden gezien.

Het was supergezellig om iedereen te zien en helaas heb ik ook heel veel mensen weer niet kunnen zien. Deze trip was vrij plotseling gepland en we wilden het ook niet helemaal vol plannen met afspraken. Dus iedereen die we niet hebben kunnen zien…………… tot de volgende keer maar weer in Nederland of bij ons in Dubai.

Naomy kon gelukkig met ons mee naar Schiphol om te helpen met alle bagage. Als je eenmaal ingecheckt bent is het OK en prima te doen. Na een fijne vlucht (had mezelf een upgrade gegeven naar Business Class met mijn laatste airmiles :)) stond Cor ons op te wachten en waren we weer thuis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.