Oma (Lola) in Dubai

Oma (Lola) in Dubai

Eind oktober is mijn moeder met Lily voor een week in Dubai langs geweest. Met mijn moeder was het erg gezellig en Lily is de laatste nachten een hotel ingegaan omdat ze hier ook schoonfamilie had wonen. Het weekend hebben we geopend met een BBQ bij ons in de tuin. Zo goed als iedereen die we uitgenodigd hadden kon komen en het was een volle bak (14 man), Cor had het aardig druk met het braden van het vlees. Het was een zeer geslaagde avond. Tijdens de voorbereidingen van de BBQ hadden we een prachtig uitzicht op de skyline van Dubai vanuit onze tuin. De Burj Khalifa (oude naam Burj Dubai) kunnen we nog wel zien, maar helaas niet meer zo mooi als vanuit ons appartement in South Ridge.

De hele week fijn met Babette lopen tutten en mijn moeder heeft veel met haar kunnen ‘praten’, meegeholpen met het in badje doen, wandelen in de Mall’s en de laatste avond met Cor uit wezen eten bij de Mango Tree in Souk al Bahar waar je een schitterend uitzicht hebt op de fontein van de Dubai Mall. In Februari komt ze heerlijk 2x weer terug als ze op doorreis is naar de Filipijnen. Sinds afgelopen Mei vliegt Emirates op Amsterdam en met hen kan je eenvoudig flexibele tickets boeken, met een tussenstop Dubai, dit zal ze zowel de heen- als terugreis doen naar de Filipijnen. Leuk om haar weer te zien en zij kan Babette zien die dan inmiddels 6 maanden is en het breekt de lange reis ook een beetje op.

2010MAMA1_resize

2010MAMA2_resize

2010MAMA3_resize

One Reply to “Oma (Lola) in Dubai”

 1. Hi Engelien en Cor,
  Wat geweldig om deze familie foto’s te zien. Je moeder straalt echt als een trotse Oma!!!. Hoop dat Alex en Hildegard ook nog eens de mogelijkheid hebben om jou te bezoeken…… (duimen draaien)
  Wat een lekkere meid is die Babette zeg, en ze heeft nog steeds zo’n mooie bos haar. Hoop dat ze die ook zo houdt. Naar mate de kindjes ouder worden worden ze vaak wat kalig en dat ziet er minder meisjesachtig uit, net als ze de leeftijd krijgen om lekker te gaan tutten met de haartjes, staartje, vlechtje, knipjes enz.
  Nooit kunnen doen met mijn jongens, maar gelukkig had ik een “leen” dochter van de buren. Ze heeft schitterend lang haar en ik mocht haar altijd invlechten en mooi glanzend opborstelen, heerlijk. Nu zie ik haar niet zo vaak meer. Ze zit niet meer op dezelfde school als Arjan en gaat nu meer met vriendinnen om dat met ‘de jongens’. Gaat het goed met weer aan het werk gaan en de thuis hulp? Vergeet NOOIT te vertrouwen op je ingebouwde moeder instinkt. Bij te veel welbedoelde adviezen van anderen, altijd je eigen gevoel volgen!!!!!!!
  Groetjes aan Cor en een dikke achtertante knuffie
  Astrid

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.