Een ouderwetse beach BBQ!

Een ouderwetse beach BBQ!

De winter is aangekomen in de UAE en dat betekent heel veel tijd weer buiten doorbrengen. Bijna elk weekend heerlijke BBQ’s. Toen mijn moeder met Lily bij ons op bezoek was, lekker bij ons in de tuin met 14 man gegeten en het weekend erna waren we door Ward en Linda uitgenodigd om bij hen in JBR op het strand te komen BBQ’en. Hier zeggen wij met dit fijne weer geen nee tegen. Het was ook de eerste keer voor Babette op het strand. Ze heeft tijdens de BBQ goed geslapen en genoten van de frisse zeewind. Het was een fijne relaxte avond samen met Ward, Linda, Priscilla, Hans, Sander en Lenette.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.