Picknicken in het park

Picknicken in het park

Elke week komen we nog samen met de dames van het baby massage klasje en alle baby’s. Omdat het weer nu zo lekker is, spreken we af om ergens buiten te gaan lunchen waar je makkelijk met de kleintjes heen kan of lekker in het park picknicken en van het zonnetje te genieten. Het is een gezellig divers multicultureel clubje. 2 dames uit Duitsland (Ines met Milo en Renske met Joshua, die helaas met de picknick niet mee konden), Galina uit Rusland, Lena uit Singapore en Rose uit Australië.

Park1_resize

Galina met Sophie, en Rose met Matthew

Lena met Seth.

Tijdens de laatste les had Galina haar schoonmoeder meegenomen en foto’s van het klasje gemaakt :).

Het plan is om nu elke week samen te komen met zijn allen. Nu ik nog 50% werk kan ik hier heen zonder problemen. Gelukkig is mijn baas flexibel en kan ik nog steeds hier naartoe gaan onder kantoortijd wanneer ik weer fulltime terug ben. Als ik het werk maar af krijg, mijn team goed kan blijven managen en de uren op een ander tijdstip compenseer.

One Reply to “Picknicken in het park”

 1. Hallo Engelien,

  Gefascineerd door je blog besluit ik een berichtje achter te laten,allereerst mijn complimenten voor jou pracht dochter!
  Ik een beetje rondgekeken op je blog als ik het goed begrijp woon je in Dubai, nou ga ik begin maart 5 dagen naar Dubai samen met mijn zus,oom en stiefvader na 11 dagen India.Mijn vraag is eigenlijk of jij mischien weet waar je betaalbaar kan overnachten in Dubai, en of je nog leuke tips hebt waarvan je zegt dat moet je gezien hebben/meegemaakt hebben in Dubai.

  Ik zou het erg waarderen als ik een mailtje ontvang.
  Alvast Bedankt!!

  Met vriendelijke groet,

  Shar
  Shar21@live.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.