Zanzibar – Bruiloft van Naomy & Kees

Zanzibar – Bruiloft van Naomy & Kees

Vorig jaar toen Naomy en Kees bij ons op vakantie waren hadden ze aangekondigd rond de kerst 2010 te gaan trouwen op Zanzibar. Natuurlijk wilden we daar bij zijn :). Helaas is er nog steeds wel malaria en konden we daarom niet met zijn drietjes gaan. Cor is in Dubai gebleven en heeft een week vrij gehad samen met Babette. Ik ben diegene geweest die naar de bruiloft ging, omdat ik getuige was en dat is toch wel heel bijzonder om te zijn. Als je zo gevraagd wordt is het een hele eer en besef je maar weer goed wat voor lange mooie vriendschap we hebben. Het was allemaal erg mooi. Een prachtige locatie, klein intiem gezelschap en een hele mooie simpele ceremonie. Na de ceremonie en het taart eten met locale vissersbootjes (dhow’s) teruggevaren naar het hotel en genoten van het mooie weer op het water en een prachtige zonsondergang. ‘s Avonds heerlijk gegeten en een goed feestje gebrouwen in het hotel. Al met al een hele mooie bruiloft om bij aanwezig te zijn geweest.

NK1_resize

Naomy met haar vader, moeder en Kees

Naomy met haar oudste zus Michal, jongere broertjes en zusjes: Youri, Marianne, Elise en Benjamin.

Samen met Kees en zijn tweelingbroer Jaap

Alle aanwezige vriendinnen (samen met mij, Nadja en Jacqueline)

Alle bruiloftsgasten, totaal 25 exclusief het bruidspaar.

NK2_resize

NK3_resize

2 Replies to “Zanzibar – Bruiloft van Naomy & Kees”

 1. Hallo,
  Mijn man vond jouw site met daarop de foto’s van Kees en Naomy en mailde het adres naar mij door. Wat een prachtige foto’s: de romantiek spat er af! Wat een beleving moet dat geweest zijn…. Als wij het goed hebben begrepen zijn Kees en Naomy vandaag weer terug gekomen: om die reden dachten wij vandaag aan ze…
  Bedankt dat ik via jouw site de mooie foto’s heb kunnen zien.
  Groetjes,
  Bregje
  Vrouw van Joost, vriendin/bekende van Kees

 2. Naomy en Kees van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk. De foto’s…wauw fantastisch! Ze ademen een zeer ontspannen sfeer uit. Een sprookjes huwelijk.
  Veel geluk, liefde en gezondheid met elkaar.
  een warme harte groet
  Elze Muller

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.