Mooie vogeltjes in de tuin

Mooie vogeltjes in de tuin

Sinds wij in Silicon Oasis wonen, een stukje grasveld en veel planten hebben, komen er ook veel vogeltjes onze tuin bezoeken. Heel veel lokale musjes en ook vaak de hoopoe, een erg mooi vogeltje met een zwart wit gevlekte staart en een oranje kuif. Soms heeft hij zijn kuif prachtig openstaan.  De vogels zijn erg schichtig en komen alleen dichtbij als de deuren dicht zijn. Ik moet dus helaas de foto’s schieten door het raam. Tom onze poes staat als een gek voor het raam heen en weer te lopen en Babette vind het ook leuk om te zien.

BIRDS_resize

2 Replies to “Mooie vogeltjes in de tuin”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.