Een bezoekje aan Liwa

Een bezoekje aan Liwa

Eind juni zijn we met zijn drieën een lang weekend naar Liwa geweest. Vorig jaar zijn Cor en ik ook naar het mooie hotel gegaan en we zagen het weer zitten om er lekker te relaxen samen met Babette en vooral veel tijd in het zwembad door te brengen. Helaas hadden we dit jaar pech met het weer. De eerste dag was prachtig, de 2e en 3e dag een heftige zandstorm vanuit Irak. We hebben in de ochtend nog wel gezwommen en een beetje zand zijn we wel gewend, maar dit was niet meer leuk. Je werd letterlijk gezandstraald. De kamers waren heerlijk en we hebben daarom maar de twee halve finales van de mannen van Wimbledon gezien, ook leuk om te doen, maar daarvoor ga je uiteindelijk niet naar een leuk hotel. Volgende keer meer geluk met een weekend weg hopelijk.

babbel6_resize

Babette durft sinds kort zich voorover te laten vallen in het zwembad en dan vangen Cor en ik haar op. Ze vind het geweldig en loopt echt te schaterlachen als ze het gaat doen.

De spiegel is nu ook erg interessant.

En de I-pad uiteraard, een echt kindje van deze tijd. Ze heeft veel plezier met Cor met een applicatie waarbij een kat je napraat.

De 2e dag toch heel even het water in.

Vanwege het zand ons dan maar binnen vermaken. Wij lol omdat Babette niet door had dat we een zwemluier op haar hoofd hadden gezet 😉 en zij heel veel lol met een leeg flesje water, er is niet veel nodig om elkaar te vermaken :).

Onder nog 2 filmpjes waarbij je een goed beeld krijgt van de zandstorm.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.