Eid break (einde Ramadan) naar Nederland – Raamsdonksveer & Utrecht

Eid break (einde Ramadan) naar Nederland – Raamsdonksveer & Utrecht

Vrijdagochtend vertrokken naar Nederland en hopelijk had Babette dit keer geen last van doorkomende tandjes. De laatste vlucht naar Milaan in April was dramatisch. 4 Uur huilen van de 6 uur vliegtijd, omdat ze achteraf gewoon ziekjes was en last van haar tandjes had. Gelukkig een zeer voorspoedige vlucht gehad. Op Schiphol stonden Cor zijn ouders en mijn moeder ons op te wachten met Babette haar nieuwe autostoel. Mijn moeder is meegegaan naar Raamsdonksveer en zaterdag heb ik haar weer op de trein gezet in Utrecht.

Utrecht:
In Utrecht had ik een vol programma. ‘s Ochtends ontbijten met Jessica bij de Rechtbank, daarna naar Rachaeli en zijn we samen haar en Juno gaan lunchen bij café Buurten in Utrecht en ‘s avonds gaan eten bij Peter & Inez.

NL1_resize

Het was goed weer in Utrecht, 1x even moeten schuilen voor een regenbui, en voor de rest prachtig. Iedereen uiteraard al ongeveer een jaar niet gezien, dus genoeg om bij te kletsen. Ook Rachaeli haar zoontje van 5 weken gezien, een klein schatje was het. Ze had café Buurten uitgekozen en dit was perfect. Zij hebben een aparte kinderspeelhoek waar je aan tafels kunt zitten en die je geheel kunt afsluiten door schuifdeuren van de rest van het café.

In de avond naar Tuindorp gegaan waar Peter en Inez wonen. Hier was het nog een vol huis toen ik aankwam, omdat Olaf en Carlotta vriendjes over hadden. Later kwam Ines nog thuis en hebben we met zijn allen gegeten.

Raamsdonksveer:
Op de zaterdag kwamen Arnold, Emanuelle en Toby over vanuit Eindhoven. Toby is Babette haar grote neef. Met zijn allen zijn we naar de kinderboerderij in Geertruidenberg gegaan. Babette vond dit geweldig. Erg leuk is dat je de geitjes kunt aaien en van dichtbij kunt bekijken en niet alleen vanachter een hek.

NL2_resize

NL3_resize

Dinsdag is Jennifer vanuit België met Mika overgekomen. Jennifer ken ik vanuit Dubai en zij is ongeveer anderhalf jaar geleden naar België verhuisd. Zij komt oorspronkelijk uit Indonesië en wij spraken altijd Engels met elkaar. Nu spreekt ze al een aardig woordje Nederlands met een sterk Vlaams accent, erg grappig om te horen.  Haar dochtertje Mika is van Oktober 2010 en scheelt dus 2 maanden met Babette.

Samen met Jennifer en Mika ook weer naar de kinderboerderij geweest en ook bij Mika was het een succes.

Na de kinderboerderij naar de Jumbo geweest om nog een paar laatste boodschapjes te doen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.