Vroenhoven Reünie

Vroenhoven Reünie

Lang nadat iedereen Maastricht had verlaten, hebben we nog een jaarlijks kerstdiner in stand kunnen houden. Door internationale verhuizingen (Casper & Ruth een tijd naar Kiev; Alex & Marcella in de UK en Frankrijk; en Cor en ik naar Dubai) komt dit er niet meer zo van. Nadat ik had besloten om naar Nederland te gaan voor een week, snel een mail uitgestuurd om te kijken of we elkaar dan aan het einde van de zomer ergens konden ontmoeten. En wonder boven wonder, iedereen kon. Alex & Marcella kwamen speciaal samen met Milo hiervoor over uit Parijs, en helaas kon Cor er niet bij zijn omdat hij zelf net naar Nederland was geweest en met zijn nieuwe baan bij Philips is begonnen en Kees van Naomy had zijn jaarlijkse fietsweekend. Iedereen die in Nederland woont, zien we meestal wel als Cor en ik in Nederland zijn. Alex, Marcella en Milo hadden we voor het laatst gezien in Kiev, toen Casper en Ruth daar nog woonden.

De club is enorm uitgebreid met de volgende generatie. Sinds het laatste kerstdiner bestaat de volgende generatie Vroenhoven inmiddels uit 7 kinderen.

  • Bram en Nora van respectievelijk bijna 5 en 3 van Martijn & Ching Ping.
  • Freya en Lucie van bijna 2 en 4 maanden, dochters van Casper & Ruth
  • Milo van 3, zoontje van Alex & Marcella
  • Aletta van bijna 6 maanden, dochtertje van Bas & Mirjam
  • En natuurlijk Babette van bijna 13 maanden!

Nora heeft veel lol met Naomy.

NL11_resize

De oudere kindertjes hadden veel plezier samen en vooral Nora en Milo hadden elkaar gevonden, ze schelen ook maar iets meer dan 1 maand met elkaar.

NL12_resize

Mirjam met Aletta, een ‘reus’ ten opzichte van Babette, leeftijdsverschil van 7 maanden en maar iets van 3 cm qua lengte.

NL13_resize

Alex lief Babette aan het assisteren met haar schoentjes. En Milo die vol trots de graat van een Makreel aan iedereen laat zien.

Aletta & Lucie, de jongsten van het stel! Gelukkig deze foto nog van Bas & Mirjam ontvangen, want ik had helemaal geen foto van Lucie!

Andrea de vriendin van Pim was er ook bij.

Onderstaand nog 3 overzichtsfoto’s van de BBQ in de tuin van Bas & Mirjam (ook ontvangen van Bas :)).

Natuurlijk weer veel oude koeien uit de sloot gehaald en ik denk dat met name de kinderlozen van de reünie (Naomy, Pim & Andrea) even moesten bijkomen van de kinder overkill. Ik sliep de laatste nacht bij Naomy. Babette was uitgeput, ze had ‘s middags niet meer geslapen en crashte ‘s avonds volledig bij Naomy. Ze heeft die nacht van 21.00-9 geslapen. We legden haar op het luchtbed, hebben haar omgekleed in haar pyjama en ze heeft er werkelijk niets van gemerkt.

Het was erg gezellig en we moeten maar proberen dit jaarlijks erin te houden of in ieder geval 1x per twee jaar. We hebben een super middag gehad in de tuin van Bas & Mirjam in Rotterdam. Bas & Mirjam hebben alle drank en eten voor op de BBQ geregeld, Naomy de salade en Ruth het toetje.

Het was weer geslaagd en Bas & Mirjam, nog bedankt voor jullie gastvrijheid!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.