Vervolg Nederland – Leeuwarden, Amsterdam & Rotterdam

Vervolg Nederland – Leeuwarden, Amsterdam & Rotterdam

Leeuwarden
Na een aantal dagen Brabant was Friesland aan de beurt. Rijdende naar Leeuwarden genoten van de prachtige Hollandse wolkenluchten.

Veel tijd met mijn moeder doorgebracht. Wederom naar de kinderboerderij. Deze was iets minder leuk, omdat je de dieren helaas alleen achter het hek kunt zien.

NL4_resize

Ook dit keer zijn we weer bij Anna, een goede vriendin van mijn moeder op bezoek geweest in Bolsward. Haar dochter Sharon en kleinzoon Benjamin van 2,5 jaar waren er ook. Graag wilden we een foto maken van de oma’s met hun kleinkind, Babette vond dit niet zo’n goed plan en liep iedere keer weg van mijn moeder ;). Een duidelijke eigen wil!

NL5_resize

Bij Alex & Hildegard hebben we heerlijk niets gedaan. Babette genoot van het kijken naar de eendjes samen met Alex en liedjes zingen met Hildegard.

NL6_resize

Alex en Hildegard komen in November voor een weekje naar Dubai, we kijken uit naar hun bezoek! Het weer is dan lekker en dan heb ik ook vrij vanwege Eid al Adha (het offerfeest). Lekker veel naar de speeltuin en het zwembad.

Amsterdam:
Een na laatste stop was bij Claudia, Bas en de kinderen in Amsterdam. Hier ben ik ook een nachtje blijven slapen. Het is altijd erg gezellig en de kinderen van Bas en Claudia keken uit naar Babette. Met de bal spelen in de tuin, paardje rijden op de rug van Pablo of Camilla, de fles van Pablo en in bad met Camilla. Babette vond het allemaal prima. Indien ze het niet leuk vond liet ze het wel blijken.

NL7_resize

NL8_resize

Nog een laatste paar groepsfoto’s van de kinderen voordat we op weg gingen naar Rotterdam.

Rotterdam
De laatste stop deze week was Rotterdam voor de Vroenhoven reünie en bijkletsen met Naomy. Vanuit Amsterdam naar Naomy gereden op haar op te halen, ze had namelijk salades gemaakt voor bij de BBQ en dan is het toch gemakkelijker om dit mee te nemen in de auto in plaats van op de fiets.

Prachtig uitzicht vanaf het appartement van Kees & Naomy op de Maas in Rotterdam.

Babette helemaal gefascineerd door de lege flesjes die Naomy verzameld voor haar workshops.NL9_resize

NL10_resize

Na een gezellig ontbijt, de auto weer ingeladen en naar Schiphol gereden. Het was een drukke maar gezellige week en ook weer lekker om terug naar huis te gaan.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.