Milaan

Milaan

Gisteren is met een goede borrel 6,5 jaar T-Mobile afgesloten en dan is het best raar om te beseffen dat je een aantal collega’s met wie je zowel op als buiten het werk veel hebt meegemaakt de komende tijd niet of misschien wel helemaal niet meer tegenkomt. Maar dan kan ik in ieder geval terugkijken op een super tijd die super afgesloten is met een slideshow van genante en minder genante foto’s van mezelf (dank je wel Martijn, Nicola en alle anderen die hun fotoarchief doorgespit hebben).

Klap op de vuurpijl was het laatste etentje met Martijn en Renske: een dubbel whopper menu uit de drive-in van de Burger King, waarna ik het nachtnet in gedoken ben om via Schiphol, Amsterdam CS etc. terug naar Utrecht te gaan.

De laatste werkdag was nog extra bijzonder, omdat de overname van Orange door T-Mobile nu officieel rond is en groot aangekondigd is op het werk en in de media. Alle werknemers krijgen een bonus van EUR 500,- Ik vrees dat ik deze net misloop of liever gezegd misfiets, want over een klein maandje vertrek ik al richting Turkije.

Nu zit ik lekker relaxed in de business lounge van KLM in Milaan – altijd handig zo’n Flying Blue Gold Card van Engelien. Over een uurtje vertrekt het vlegtuig naar Dubai, waar we de komende 2 weken op huizenjacht gaan, een auto gaan uitzoeken, bij recruiters langs gaan om te laten weten dat ik vanaf februari / maart naar een baan op zoek ben en natuurlijk ook om lekker aan het strand te liggen bakken, als het tenminste een beetje uit te houden is. Het schijnt momenteel zo’n 40 graden met een luchtvochtigheid van rond de 90% te zijn in Dubai. Het zweet breekt me nu al uit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.