Inpakken en wegwezen

Inpakken en wegwezen

Afgelopen woensdag 8:15u stonden er een 4 man sterk verhuisteam en een zeecontainer voor de deur. Alles hebben ze ingepakt en in de container geladen. Je mocht zelf vanwege verzekeringstechnische redenen helemaal niets inpakken, en dan sta je er een beetje bij als Jan met de korte achternaam, maar die mannen alleen laten doe je ook niet, want je wilt toch wel zien of ze het een beetje goed verpakken allemaal. Ik moet zeggen dat het er erg goed uitzag. Alles werd in karton verpakt, ze hadden speciale dozen voor de kleren op hangers, spiegel en schilderijdoezen en matrasdozen, die ook heel goed gebruikt konden worden voor het inpakken van mijn racefiets, want die gaat natuurlijk gewoon mee naar Dubai. Ze hebben daar de Dubai Roadsters, die 3 keer per week trainen, dus ik kan mijn hobby in de woestijn blijven uitoefenen – wordt ongetwijfeld vervolgd!

Na een dagje pakken – ze waren pas om half vier klaar – is je huis helemaal leeg en kan je camperen in je eigen huis, slaap je op een luchtbedje en is alles wat je hebt in een paar plastic tassen te doen. Dan heb je dus echt geen zin meer om hier te blijven en wil je het liefst zo snel mogelijk op de fiets springen en echt gaan camperen, of in het geval van Engelien op het viegtuig springen en gaan camperen in het appartement in Dubai, want onze spullen komen pas over een week of 3 aan. Als ik in Dubai aankom is alles al uitgepakt, het huis ingericht en staat het bier klaar in de koelkast…

DSC00586

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.