Weer Er-Op-Uit

Weer Er-Op-Uit

Het weer koelt alweer een beetje af. En dat betekent dat we weer op pad kunnen in het weekend. Voor kamperen is het nog een beetje te warm helaas, dus hiervoor moeten we nog even geduld hebben. En het afgelopen weekend moesten we natuurlijk onze nieuwe auto inrijden en uittesten. We hebben besloten om de Jeep te verkopen en te vervangen door een Toyota Fortuner. We zullen hem zeker missen onze kleine off-road vriend, maar hij is gewoon te klein voor ons drietjes en zeker als we straks willen gaan kamperen met Babette.

Samen met Hans en Priscilla zijn we op pad gegaan en een tocht gemaakt bij de bergen rondom Dibba. Eerst een stop gemaakt bij een mooie wadi bij het dorp Al Ghail. Hier moeten we zeker terug komen als het geregend heeft in de winter, want dan zijn er mooie watervallen te zien. Daarna doorgereden naar Wadi Asimah en lekker in de schaduw geluncht. Van te voren afgesproken dat we de koelbox zouden volladen, en de klapstoelen zouden meenemen. Zo’n picknick stop is zeker voor herhaling vatbaar.

Priscilla had Babette nog laten pootje baden in een klein stroompje dat van de berg kwam. Ze vond dit heerlijk en wilde de hele tijd gaan zitten. Haar toch maar uitgekleed, zodat ze even kon badderen en het jurkje later als handdoek gebruikt en haar een droog setje nieuwe kleren aangetrokken :), en mevrouw was helemaal blij!

Na de picknick stop doorgereden naar Wadi Sidr/Sana en genoten van het altijd mooie uitzicht hoog in de bergen.

BERGEN_resize

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.