Bruiloft van Ward & Linda

Bruiloft van Ward & Linda

Afgelopen vrijdag 14 oktober zijn Ward & Linda getrouwd in Helmond. Eerst wilden ze de bruiloft in Dubai doen, maar later zijn ze toch van gedachten gewijzigd en waren de officiële plichtplegingen in Nederland tussen familie en vrienden die ze 3 jaar geleden hebben achtergelaten. Omdat ze de datum pas midden Augustus hadden doorgegeven en de meesten in Dubai al hun vakantie naar Nederland hadden gehad was het toch een beetje moeilijk om bij de bruiloft te zijn, want dat zou betekenen dat je binnen 2 maanden weer naar Nederland zou vliegen. Tickets zijn niet goedkoop en vakantiedagen schaars. Cor en ik hadden dus gezegd dat we er niet zouden zijn. Alle voorbereidingen van dichtbij meegemaakt en dan is het toch jammer dat je er niet bij bent. Een week voor de datum had Cor toch maar de knoop doorgehakt en gezegd dat ik dan maar zou gaan. Snel nog gekeken naar tickets en ik kon op de donderdag naar Düsseldorf vliegen met Emirates, de bruiloft was vrijdag en zaterdag weer teruggevlogen. Echt een heeeeeeeeel kort bezoek en een dagje vrij van het werk. Peggy de zus van Linda in het complot opgenomen, bij haar bleef ik slapen, Linda’s vader had me van het vliegveld opgehaald. Op de vrijdagochtend toen Ward Linda had opgehaald en voor het eerst in de jurk had gezien ben ik achter Linda gaan staan. Ward zag me en Linda draaide zich toen om…… ze hadden nooit verwacht dat er nog iemand uit Dubai bij de bruiloft zou zijn. De verrassing was wel erg leuk en ik vond het ook heel erg moeilijk om mijn mond te houden. Het was een geslaagde dag en in Januari doen ze het nog dunnetjes over voor de vrienden in Dubai.

WL_resize

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.