Dubailand

Dubailand

Afgelopen zondag naar een meeting geweest van de ‘Netherlands Business Council’. Zeer interessant, een aantal  nieuwe mensen ontmoet en een erg boeiende spreker. Het was de marketing direkteur van ‘Dubailand’. Een onderdeel van Dubai Holding. Dubailand is het bedrijf in Dubai die nu met een waanzinnig project bezig is. Een plan uitgestippeld tot circa 2020, allemaal passend in de lange termijn strategie van de Sheikh voor Dubai. Dubailand houdt in dat er een hotelstrip komt van 10km lengte (60.000 hotelkamer),  sportstadium, golfbanen, snowdome, pretparkten, kopie van de Eiffeltoren, reuzenrad (natuurlijk ietsje groter als de London Eye), de grootste malls van de wereld en ga zo maar door. Ze hebben prognoses, die je gewoon niet kunt gelofen. Het inwoneraantal van Dubai gaat met een paar miljoen groeien. Wie zal het weten of de Sheikh gelijk gaat krijgen, over een aantal jaren zullen we het weten.

Meer details zijn te vinden op:

www.dubailand.ae

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.