De container is gearriveerd!

De container is gearriveerd!

Woensdagmiddag kreeg ik het verlossende telefoontje dat de container in de nacht van woensdag op donderdag geklaard zou worden. Vanochtend is alles geleverd door Freight International. Alle spullen zijn in minder dan 2 uur naar het appartement gebracht. Ze kwamen met in totaal 8 man om alles uit te pakken en in elkaar te zetten. Ik kan nu na 4 weken op een luchtbedje geslapen te hebben weer lekker in mijn eigen bed slapen. En Tom heeft zich gelijk uitgeleefd op zijn krabpaal. Nu nog alles inruimen en de stereo e.d. weer aansluiten. Gelukkig heb ik een weekend van 3 dagen voor de boeg, dus alle tijd om dit rustig te doen.   Zondag is het, UAE National Day, iedereen heeft vrij omdat de Emiraten dan 36 jaar bestaan. Naast het uitpakken, ga ik weer duiken aan de Oostkust in Khor Fakkan. Dit samen met Rene, een Nederlander die ik laatst heb ontmoet en net zijn padi open water heeft gehaald. Zijn vriendin en dochter gaan mee om te snorkelen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dit is de verhuischaos, die ik weg werk van het weekend!OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Cor zit inmiddels ver in Zuid-Italië en pakt volgende week de boot waarschijnlijk naar Griekenland. Het blijft redelijk koud, en de kans is aanwezig dat Cor in Athene het vliegtuig pakt naar Dubai en dan in Oman nog een paar weken gaat fietsen. Je ben verzekerd van zon, en qua seizoen ideaal. Dus wie weet vieren we oud en nieuw gewoon samen. Maar Istanbul was het oorspronkelijk einddoel, dus wellicht maakt hij de oorspronkelijke route gewoon af. We zien het wel, binnenkort zullen we het weten!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.