Cowboys in de woestijn

Cowboys in de woestijn

Afgelopen weekend weer met Hans, Priscilla, Lois & Max en Rene en gasten de woestijn in geweest. Rene moest al snel afhaken met zijn Ford Exploder. Hij kwam op een gegeven moment vast te zitten en toen deed de auto niets meer. Het gaspedaal reageerde niet meer. Toen de auto een half uur laten afkoelen. De olie in de schakelbak bleek waarschijnlijk oververhit te zijn. Gelukkig startte de auto weer, maar Rene voelde zich niet helemaal meer op zijn gemak om verder te gaan en wij eerlijk gezegd ook niet. Rene met gasten terug naar de weg gereden en wij zijn weer de woestijn in gegaan. Babette was mee en vond het hobbelen geweldig. Mooie vergezichten en af en toe een kamelen boerderij. We rijden meestal een ‘vaste’ route van de Big Red richting de ‘show off’ berg en als we nog tijd en zin hebben door naar Fossil Rock. Dit blijft een hele mooie route. De ‘show off’ berg zoals wij hem noemen is een hele hoge steile duin, waar met name op de vrijdag middag zich veel locals verzamelen om te laten zien wie de sterkste, stoerste auto heeft. Heel veel grote gepimpte auto’s dus, die veel lawaai maken. Het is gewoon een grote macho show, waarbij je alleen maar lokale mannen ziet. Afgelopen vrijdag was het extreem druk, zo veel auto’s hebben we daar nog niet gezien. We vermoeden omdat het winter seizoen nu gestart is, er een oproep of zo is geweest om met zijn allen bij de duin te verzamelen om de krachten weer te meten.

Divers1_resize

Onderstaand filmpje geeft een goede indruk hoe chaotisch het is, hoe ze allemaal door elkaar rijden en je je verbaast dat er nog niemand tegen elkaar aan gebotst is. Het blijft fascinerend om dit macho gedrag te bekijken!

 

2 Replies to “Cowboys in de woestijn”

  1. This is a question not-related to your site.

    I saw your question about Smart Archives Reloaded changing your font — and I have the same problem.

    Would it be too complicated to send me how you fixed that problem? (If it is too difficult — just let me know.)

    Thanks!

    Steve

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.