De “Rabbit’s”

De “Rabbit’s”

Sinds half september gaat Babette 2 dagen in de week naar het kinderdagverblijf bij ons in de wijk. Dit om gestructureerd het Engels te stimuleren en de sociale vaardigheden met andere kindjes verder te ontwikkelen met begeleiding van professionals. Gelukkig is het vanaf het begin goed gegaan. De eerste paar keren nog wel huilen toen we haar achterlieten. Nu is dat helemaal voorbij en is ze blij als ze de andere kindertjes in de klas ziet. Ze zit nu nog in de baby klas (de Rabbits). Begeleiding is erg goed en er zijn veel speelmogelijkheden binnen en buiten. Er wordt veel met ze gezongen, ‘geverfd’ en voorgelezen. De begeleiders maken regelmatig foto’s die dan op de muur in de klas worden gehangen van de diverse projecten. Laatst had ik gevraagd om wat foto’s op een memory stick te zetten. Het is toch wel leuk om een beter beeld te krijgen wat ze nu precies allemaal in de klas doet.

Alle andere ‘rabbits’ in de klas!

Speelplaats buiten bij Kensington Nursery

NURSERY_resize

Babette heel geconcentreerd aan het werk samen met juf Patience om een lieveheersbeestje te maken.

Samen met haar vriendje Dylan op de woensdag. Dylan woont bij ons in de wijk en is maar 2 weekjes ouder.

In de klas tijdens het voorlezen. Goed om te zien op de foto’s dat Babette heel geĂ¯nteresseerd is en er bovenop wilt zitten wat er gebeurd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.