Winterseizoen is geopend!

Winterseizoen is geopend!

Het winterseizoen is geopend, en dat betekend veel tijd buiten doorbrengen. We zijn dus weer gaan kamperen, dit maal met Hans, Priscilla en Sander & Lenette. Ward en Linda konden helaas niet mee. Toch maar weer naar ons vertrouwde plekje gegaan in de bergen. ‘s Avonds heerlijk een BBQ gehad en daarna een klein feestje rond het kampvuur gehouden.

DSC_2145

Wij een feestje en Babette heerlijk aan het slapen in haar buggy :)!

KAMP_resize

Goed geslapen en de ochtend op ons gemak ontbeten en via een mooie route door de bergen terug naar huis gereden.

Op een gegeven moment werd de weg gesperd door kamelen en die bleven maar voor ons uit lopen en gingen maar niet aan de kant. Dit was best een grappig gezicht, maar ook een beetje zielig. We wilden ze namelijk helemaal niet opjagen, maar dit gevoel hadden ze wel een beetje. Babette vond de kamelen, geiten en ezels onderweg in elk geval weer geweldig!

Nog steeds voelen deze weekenden aan als mini-vakanties :)!

Met dank aan Lenette voor een aantal foto’s!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.