Gelukkig Nieuwjaar!

Gelukkig Nieuwjaar!

Iedereen nog een heel gelukkig 2008!

De jaarwisseling hebben Cor en ik gevierd in de Madinat, naast de Burj Al Arab. In Dubai zijn de restaurants, uitgaansgelegenheden alleen toegangelijk via kaarten. Zo ook voor het amphitheater van de Madinat. Wat heerlijk aan deze lokatie is, is dat je lekker buiten kan zitten. Met oud en nieuw speelde er een bandje en had je een geweldig uitzicht op het grote vuurwerk on de Burj Al Arab. In Dubai werd op een drietal plaatsen groot vuurwerk afgestoken: bij de Burj Al Arab, Burj Dubai en de Creek. We hebben gekozen voor de dichtsbijzijnde, aangezien het verkeer hier een gekkenhuis is tijdens zo’n feestdag. De kaarten waren inclusief een halve fles champagne p.p. die erg goed smaakte, evenals de Shisha. Na lekker gedanst te hebben met zijn tweetjes hebben we nog een ‘roasted duck’ gescoord bij de Noodle House. Dit is een restaurant met heerlijk oosterse gerechten voor een vriendelijke prijs, en de ‘duck’ is een van de heerlijkste en populairste gerechten.

DSC01367

Na de duck zijn we om een uurtje of 3 naar huis gegaan. We moesten nog wel op taxi jacht gaan. Via een uitgekiende strategie hadden we binnen 5 minuten een taxi. Snel naar huis om ons bedje op te zoeken. Want de volgende dag zouden we deelnemen aan de nieuwjaarsduik georganiseerd door de nederlandse vereniging in Dubai. In Scheveningen is het mij te koud, maar hier is het wel grappig om mee te doen. Het was erg nederlands, inclusief oliebollen, snert en de overbekende Unoxmuts. Er waren in totaal ongeveer 100 mensen, en SBS heeft een nog filmpje gemaakt voor Hart van Nederland. De interviews waren gedaan door Cilly Dartell, een presentatrice van SBS die in Dubai woont. De dag hebben we heerlijk afgesloten, met en terrasmiddag in de Madinat. Al met al een heel ontspannen begin van 2008!

DSC01381

DSC01386

DSC01385

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.