Hanging Gardens

Afgelopen zaterdag weer naar de Hanging Gardens geweest. Dit is een gebied in Oman, net over de grens in de buurt bij Buraimi. We zijn via Hatta gereden, omdat je op deze manier de stempel grenscontrole ontwijkt. Je hebt wel diverse checkpoints waar je paspoort en autopapieren worden gecontroleerd, maar niet het uitgebreide stempelfeest, en dit scheelt veel tijd!

Bij de Hanging Gardens kan je mooi wandelen. Het pad omhoog is wel even zoeken, maar als je eenmaal boven bent, heb je een prachtig uitzicht over de vlakte voor je. De bergwand, waar de Hanging Gardens zijn, is erg indrukwekkend en ruig. De formaties van de rotsen vaak bizar en je vraagt je af hoe al die stenen op elkaar blijven staan. Cor had Babette weer op de rug in de rugzak en Priscilla en ik hadden de camera mooi meegenomen. Na afloop van de wandeling de stoeltjes weer uitgeklapt, koelboxen erbij en heerlijk geluncht. Dit keer hadden Hans & Priscilla alles verzorgd.

HG1_resize

HG2_resize

HG3_resize

HG4_resize

HG5_resize

HG6_resize

Terug naar Dubai zijn we nog bij een poeltje naast een dorpje gestopt. Hier waren we een keer eerder geweest. Het ligt er heel mooi bij met veel palmbomen. En dit poeltje is een prima plek voor Babette om even een ‘duik’ te nemen. Eerst even voorzichtig met Cor en Priscilla door het water stappen en later alle kleren uit zodat ze lekker in het water kan zitten. Gelukkig hebben we altijd een setje droge kleren bij ons :), want droog bleef ze niet bij Priscilla!

HG7_resize

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.