Spelen in het zand

Spelen in het zand

Nog steeds genieten we van de woestijn. Laatst weer op pad geweest met Hans & Priscilla, die hadden namelijk bezoek en wilden ook wel mee.  Voordat je bij het ‘speelgebied’ komt met mooie hoge duinen, kom je altijd langs een paar kamelen boerderijen. Altijd leuk om die beesten te zien en zeker in deze tijd van het jaar wanneer er veel kleintjes rondlopen.

WOESTIJN1_resizeAls je rondkijkt in de woestijn rijdt er toch wel heel veel Toyota rond. Wij waren nu met 3 Toyota’s en als Ward & Linda er ook waren geweest, waren het er vier! Cor genoot duidelijk van het spelen in het zand en ik heb fijn plaatjes geschoten van Priscilla en Cor. Zij vinden het ‘side slopen’ namelijk erg leuk en dan krijg je extra veel effect met het opspattende zand, wat weer een spectaculair resultaat geeft voor op de foto.

WOESTIJN2_resize

WOESTIJN3_resize

Overal waar je maar kijkt, alleen maar zand :).

En soms worden duinen verkeerd ingeschat en te weinig vaart genomen om erover te kunnen. Hans & Cor stonden dus gezellig naast elkaar vast boven op een duin. Gelukkig waren we met 3 auto’s en kon Priscilla ze los trekken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.