Picknicken in het zand

De zaterdag na mijn bezoek aan Nederland zijn we weer de woestijn in geweest. Ditmaal met een Nederlandse collega van Cor, Bram zijn vrouw Ingrid, dochtertje Olivia van bijna 3 en de moeder van Bram. Bram en Ingrid wonen nu een jaar in Dubai en hebben het woestijn rijden ook ontdekt. Graag namen we hen een keertje mee. Ditmaal moesten Cor en ik navigeren en dit is toch wel even wat anders dan vaak achter Hans & Priscilla aan rijden. Het is prima gegaan en de weg is ook goed te vinden, we zijn weer als vanouds van de Big Red naar Fossil Rock gereden en zoals altijd een hele mooie tocht. Onderweg een mooi plekje onder een boom uitgezocht met schaduw om te kunnen picknicken. Toen we eenmaal geparkeerd stonden, zagen we goed dat de kamelen in de buurt dit ook een hele fijne schaduw plek vonden. Het lag er namelijk vol met opgedroogde kamelen keutels :). We hadden amper onze kleedjes en stoeltjes uit de auto gehaald of een kameel kwam ons ons bezoekje brengen. Babette vond het wel gezellig, Olivia ook wel, maar wij waren niet zo relaxed. Hij kwam wel heel dichtbij en een keer voelde ik vers warm kamelen kwijl in mijn nek. Hij was op zoek naar een lekker extra hapje die we natuurlijk bij ons hadden. Cor had nog verwoede pogingen gedaan om hem weg te jagen, maar een scheet van een van ons was de truc :). Hij rende toen hard weer terug naar zijn vriendjes en hij had denk ik door dat we hem niets zouden geven. Dit zal een van de laatste keren zijn geweest van dit seizoen. Het begint overdag al lekker warm te worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.