Weer even naar Nederland

Weer even naar Nederland

Het bezoek naar Nederland stond in het teken van Alex zijn 75ste verjaardag. Een huisje in Drenthe was gehuurd en Claudia, Peter en alle kinderen zouden er ook zijn. Vorig jaar zijn ze naar hetzelfde huis geweest en waren zo enthousiast dat er voor dit jaar ook geboekt was. Gelukkig konden Babette en ik erbij zijn dit jaar, Cor helaas niet omdat hij 2 andere trips naar Nederland op de planning heeft staan en dan wordt het gewoon te veel. Bij aankomst in Nederland is wat tijd doorgebracht in de Keukenhof en Lisse en omgeving. Ik had namelijk nog nooit van dichtbij alle bloemenvelden gezien en nu is er het de tijd van het jaar ervoor. Babette en ik hadden toch nog wat tijd te overbruggen voordat we naar Almere en uiteindelijk naar Drenthe zouden rijden. We hebben allebei genoten. Babette werd helemaal wild van alle kleurtjes, allemaal nieuwe sensaties voor haar, erg leuk om te observeren. De Keukenhof is een mooi park, met allemaal prachtige aangelegde perkjes. De velden rondom de Keukenhof bij Lisse, Noordwijkerhout, Sassenheim en Hillegom (de bollenstreek) vind ik persoonlijk veel mooier om te bezoeken. Vooral die uitgestrekte gekleurde velden zijn erg indrukwekkend. Grote velden met heel veel verschillende tulpen en hyacinten in werkelijk alle kleuren van de regenboog. Helaas was het een beetje druilerig die dag, dus geen mooi zonlicht om bij te fotograferen. In elk geval een paar mooie foto’s kunnen maken om een goede indruk te krijgen.

NL7_resize

NL8_resize

NL9_resize

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.