Vriendinnetjes herenigd!

Vriendinnetjes herenigd!

Na het bezoek aan de bollenstreek had ik een lunch afspraak staan in Almere bij de familie Trinh. Helaas kon Monique niet regelen thuis te zijn. Jammer, maar helaas, dat heb je als je op werkdagen vrienden wilt bezoeken. Thuan had geregeld dat hij thuis werkte, dus een kort bezoekje aan Almere om Thuan en Mai Anh te zien. Babette kwam gelijk op Mai Anh af en was haar dus niet vergeten. Toen ze in Dubai op bezoek waren was ze ook altijd heel lief voor haar. Mai Anh was in 2 maanden flink gegroeid en kon nu goed zitten en is ook al flink aan het kruipen. Altijd grappig om die ontwikkeling bij baby’s te zien.

Monique is naast haar vaste werk bij de Rabobank een eigen cupcakes business gestart (MA Bella Cupcakes) . Ze maakt werkelijk de prachtigste creaties. Ik had haar daarom een opdracht gegeven om cupcakes te maken die ik mee kon nemen naar het familie weekend. Thema was dieren, omdat de kindertjes dit altijd aanspreekt, ze waren erg mooi en lekker.

2 Replies to “Vriendinnetjes herenigd!”

  1. Babette zelf is ook enorm gegroeid zeg! En wat een leuke foto’s! Die cupcakes moeten we maar eens onthouden, super origineel

  2. Wat een leuk stuk dit zeg! En die foto’s van de dametjes, echt super schattig. Hopelijk kunnen we in augustus iets afspreken. Maar we hebben er nog wel over… Groetjes vanuit Almere… en kusje aan habibi…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.