Op de heide in Drenthe

Op de heide in Drenthe

Het bezoekje aan Nederland was gepland omdat er een weekend Drenthe was geboekt door Alex & Hildegard om Alex zijn 75ste verjaardag te vieren. Ze waren vorig jaar ook met zijn alleen daar geweest en dit jaar konden Babette en ik er gelukkig bij zijn. Het was een erg mooi huis, met genoeg speelruimte voor de kinderen en naast het huis een speeltuin en iets van een kinderboerderij met kippen, konijnen, geiten en 3 paardjes. Gelukkig konden we tussen de buiten door nog naar de schaapskooi wandelen, die mooi aan de rand van het heidegebied van Dwingeloo lag en de kindertjes lekker buitenspelen.

NL2_resize

NL3_resize

Camilla hield heel fijn altijd een oogje in het zeil bij Babette en hielp haar bij de draaimolen.

De konijnen waren een groot succes. Babette werd helemaal wild en vond het prachtig de oudere kinderen te helpen met het plukken van gras en paardenbloem bladeren die de konijnen lekker vinden.NL4_resize

Babette kopieerde graag Olaf, Carlotta en Camilla en volgde regelmatig als een trouw kuikentje de grote kinderen.

NL5_resize

De laatste ochtend toen we iedereen al uitgezwaaid hadden, toch nog een keertje met Alex en Hildegard naar de konijnen geweest, een blij meisje had ik later in de auto en ze glunderde direct als het woord konijn viel :).

NL6_resizeHet was een zeer gezellig weekend, en leuk om iedereen weer even te zien en niet alleen voor een paar uurtjes. De bedoeling is dat dit een jaarlijks terugkerend weekend wordt en we hopen hier uiteraard volgend jaar gewoon weer bij te kunnen zijn en dan ook met Cor!

Op de weg van Drenthe naar Naomy in Rotterdam, heb ik nog een stop gemaakt bij mijn nicht Astrid in Eerbeek. Astrid werkt niet op de maandag middag, dus we konden gezellig even langs. Een bijkomstigheid was nog, dat de kapper op bezoek zou komen om de gehele familie te knippen. De pony van Babette kon mooi onderhanden genomen worden en de kapster had Babette nog een mooi vlechtje ingevlochten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.