Laatste stop: Rotterdam & Raamsdonksveer

Laatste stop: Rotterdam & Raamsdonksveer

Na Drenthe, 2 nachten bij Naomy in Rotterdam geslapen. Dit is altijd erg gezellig, relaxed en handig dat ze op loopafstand van het centrum woont. Babette voelt zich altijd snel op haar gemak bij Naomy en om te spelen had Naomy een enorm grote leeuw waar ze zich mee vermaakte, verstoppertje spelen achter de gordijnen en kijken naar de boten die voorbij komen op de Maas is ook niet verkeerd.

Een middag had Naomy nog met Bas & Mirjam afgesproken bij een cafeetje met een kinderspeelhoek. Bas had zijn papa-dag en Alette kwam ook gezellig mee. En omdat Mirjam en Kees om de hoek werken, schoven die ook nog even aan voor een kop koffie. Een erg kindvriendelijk café en de duplo was een groot succes. Dit hebben bij terugkomst in Dubai dan maar direct gekocht voor Babette. Babette bleef Aletta, nog steeds consequent Tetta noemen ;).

Kees, Bas & Aletta uitgezwaaid, want die gingen per fiets terug naar huis en het werk en Naomy en ik zijn terug naar huis gelopen met dreigende wolken zichtbaar boven de Maas. Even moeten schuilen, maar toch goed thuis gekomen en s’ avonds kwam Pim nog gezellig aanschuiven voor het eten.

Op de woensdag naar Raamsdonksveer gereden, zodat Babette haar opa, oma & lola nog zouden zien. Helaas regende het de gehele dag. We wilden graag weer naar de kinderboerderij en toen we er aankwamen om 16.30 gingen ze net sluiten! Geen geiten en konijnen dus die dag meer voor ons meisje.

En zoals altijd weer flink verwend!

NL_resize

Mijn moeder is nog met ons meegereden naar Schiphol en heeft ons daar uitgezwaaid en later de trein gepakt naar Leeuwarden. De reis verliep op zich wel voorspoedig, helaas bij vertrek in Amsterdam al 2 uur vertraging, omdat een ander toestel moest komen in verband met een technisch mankement. De vlucht zelf ging goed, maar omdat we te laat vertrokken waren was de KLM natuurlijk zijn landingsslot kwijt in Dubai, konden we niet op tijd landen en moesten we achteraan in de lucht file aansluiten. Uiteindelijk hebben we bijna 1,5 uur rondjes zitten draaien bij Kalba en Sohar. En de arme Cor stond de hele tijd te wachten op het vliegveld, hij wist gelukkig wel dat we 2 uur later waren vertrokken. Maar van de vertraging daarna omdat we niet konden landen wist hij natuurlijk niets van, want de verwachte aankomsttijd werd niet aangepast op de borden! Al met al, het was een heerlijke week en blij om weer thuis te zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.