Van Triesten op doorreis

Van Triesten op doorreis

Het laatste weekend van juni waren Cor zijn broer, Arnold samen met Emanuelle en Toby een paar dagen in Dubai op doorreis naar Indonesië. Ze hadden het zo gepland dat ze de vrijdag en zaterdag hier waren. Wij konden ze dus in een sneltreinvaart een indruk geven van de stad waarin we al weer bijna 5 jaar wonen. Op de vrijdag de Dubai Marina en de palm laten zien. Een drankje gedronken in het Al Qasr hotel met het altijd mooie uitzicht op de Burj Al Arab en ‘s avonds een Marina Dhow Cruise met diner gedaan. Het weer was nog verrassend goed en we hebben nog heerlijk buiten op het dek gezeten en genoten van het mooie indrukwekkende uitzicht op alle hoogbouw van de Marina.

TOBY1_resize

Op zaterdagochtend is Cor met ze naar de Dubai Mall geweest en naar de Creek om de souks te bezichtigen. Babette was jammer genoeg dit weekend niet helemaal lekker. Haar laatste kiezen kwamen door en het hele weekend was ze een klein zielig hoopje. Op de zaterdag ben ik daarom niet mee geweest en ben lekker thuis gebleven met ons kleine meisje. Op verzoek van Martha, Cor’s moeder, foto’s van uiteraard Toby en Babette genomen, de 2 van Triest kleinkinderen. Helaas staat ze nooit lachend op de foto, omdat ze zich gewoon niet lekker voelde. Beide middagen hebben we afgesloten met een duik in het zwembad bij ons in de wijk.

Skypen met Opa en Oma van Triest….

TOBY2_resizeZaterdagavond met zijn allen uit eten gegaan bij Khan Murjan, een goed Arabisch Restaurant in Wafi en afscheid genomen van ze. Het was een kort bezoekje en gezellig om ze weer te zien. De volgende dag moesten wij weer gewoon werken en stapten zij in het vliegtuig naar Jakarta.

Helaas waren de volgende 2 foto’s niet helemaal scherp, maar ik vind ze toch erg mooi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.