Een middag in het zwembad

Vorige week had Lena ons uitgenodigd om bij haar te komen zwemmen, samen met zo’n 13 andere moeders en baby’s/peuters. Er bestaat hier in Dubai een erg groot circuit van moeders die speelafspraken maken zodat de kinderen met elkaar kunnen spelen. Doordat ik werk, kan ik helaas nooit mee. Deze dag maar een keertje een middag vrij genomen om Lena weer te zien en om andere moeders te leren kennen. Het was een gezellige middag en nadat iedereen was vertrokken om een uur of 5, zijn Babette en ik nog blijven hangen. Ze had het namelijk zo naar haar zin met Seth. Seth is echt een kleine vis, springt zo in het zwembad vanaf de duikplank en de boot en weet zich voort te bewegen in het water door met zijn benen te trappelen. Babette heeft dit nog niet helemaal door, maar we merken wel heel goed dat ze al veel zekerder in het water is, naarmate je meer uren in het water doorbrengt. En ook door veel tijd door te brengen samen met leeftijdsgenootjes in het zwembad. Ze observeert de ander en probeert ze na de doen. Wij hebben uiteindelijk pas om een uur of 7 het bad verlaten en andere zwemafspraken met Seth & Lena staan alweer gepland.

De grootste lol in de boot samen met Orson.

SETH1_resize

En nu samen met Seth in de boot! Lekker elkaar nat spetteren….

SETH2_resize

SETH3_resize

One thought on “Een middag in het zwembad

  1. Hele leuke foto’s. Zwemmen is de sport in jullie klimaat! Ook voor de kleintjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.