Een weekendje weg in eigen stad

Een weekendje weg in eigen stad

Begin juli zijn we met ons drietjes een weekendje weggeweest naar een mooi hotel op de Palm. De hotels zijn allemaal erg prijzig, maar via een aanbieding is het goed te doen en je kan dan lekker 2 dagen gebruik maken van het mooie zwembad en het strand. Cor heeft zich nog fijn vermaakt met beachvolleybal en waterpolo. Verder was het hangen aan de poolbar en veel in het zwembad ronddobberen. Heerlijk, want met die zomerhitte hier van +40C is dit het enige wat nog enigszins aangenaam is. Het zwembad lag in de volle zon, geen schaduw te bekennen. Wij smeren ons goed in met minimaal factor 30 en dragen uv-zwemshirtjes. Wat altijd blijft verbazen is dat je dan vele badgasten ziet die letterlijk aan het bakken zijn in de zon en zich alleen met een beetje olie insmeren!

One Reply to “Een weekendje weg in eigen stad”

  1. De vleugeltjes van Babette zijn bijna nog groter als de kleuter zelf. Wel een heel fijn weekendje!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.