Verkoeling in eigen tuin

Verkoeling in eigen tuin

Deze zomer maar een ‘kinderbadje’ aangeschaft voor in de tuin. Hij is 3 meter in doorsnee en de rand zo’n 80 cm hoog. Babette kan dan lekker badderen en voor ons is het eigenlijk ook best lekker om de dag in door te brengen. Door de pomp veel aan te hebben, heeft het een verkoelende werking en het badje staat de gehele dag in de schaduw, het water blijft dus relatief fris. We hebben al een paar middagen met Hans, Priscilla en Ward & Linda hierin doorgebracht en Babette zit er bijna dagelijks in. Met de Ramadan hebben we verkorte werkdagen en met een beetje geluk ben ik rond 4 uur thuis. Babette geniet enorm. Het was al een tijdje geleden dat ik een fatsoenlijke foto shoot  had gemaakt van haar, dus ik ben weer helemaal even los gegaan. Het ging verrassend makkelijk, omdat ze het zo naar haar zin had.

BABETTE1_resize

One Reply to “Verkoeling in eigen tuin”

  1. Heerlijk zo’n badje in de tuin, alleen wordt hier jammer genoeg niet het warme weer meegeleverd!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.