Oma Martha weer op bezoek

Oma Martha weer op bezoek

Martha was begin augustus een week in Dubai om op Babette te passen. Wij gingen eind augustus 2 weken op vakantie en in dezelfde periode is Shirley 3 weken teruggegaan naar de Filipijnen. Een week moesten we dus iets regelen voor Babette. Aangezien haar verjaardag ook in deze week viel, vond Martha het wel leuk om naar Dubai te komen.

Het blijft bijzonder om te zien hoe snel kleintjes als Babette zich nieuwe technologie eigen maken. De I-pad heeft geen geheimen voor haar en ze weet precies in welke folder de kinder apps opgeslagen zijn.

MARTHA1_resize

Ouderwetse stickerboeken en kleurboeken zijn ook nog steeds succesvol!

Babette haar verjaardagscadeau, een speelhuis van de serie ‘HappyLand’ met de Khaleej familie. Een lokale editie van een familie. We hadden alleen een paar losse poppetjes, een bus en een koets. Babette dus helemaal blij met de uitbreiding.

De taart voor haar verjaardag met het thema: Zandkasteel met Toto, Sassa en Koning Koos. Tijdens haar verjaardag helemaal vergeten foto’s te maken. Gelukkig had de dochter van Melissa, Olivia, wat foto’s gemaakt met de mobiele telefoon. Ondanks dat haar verjaardag tijdens de Ramadan/zomervakantie was, konden gelukkig toch nog een paar vriendinnetjes komen. Anna (Ijsland); Sophie (Russisch/Engels); Kendall (Engels) en Ella (Australisch/Filipijns), weer een internationale club! Babette was erg blij met haar elfje vleugels.

MARTHA4_resize

In het weekend fijn op stap geweest met Martha en de laatste vrijdag gezellig met zijn drieën gaan lunchen. Cor moest helaas nog wat afronden voor het werk, voordat we ‘s avonds in het vliegtuig naar Amsterdam konden stappen. Eerst winkelen in de Dubai Mall en bij het aquarium langs geweest, daarna bij een van de weinige restaurantjes geweest die overdag open is, om een hapje te eten. De tomatensoep was lekker volgens Babette! Omdat wij met de KLM naar Dublin vlogen, kwam het goed uit dat Martha ook met de KLM vloog. Net zo gezellig en zeker voor Martha, omdat ze alleen naar Dubai was gekomen.

MARTHA3_resize

Vliegen met Babette is tot nu toe bijna altijd goed gegaan, en zeker nu ze verplicht een eigen stoel heeft ook iets makkelijker voor ons. Ze heeft weer goed geslapen en naar muziek geluisterd.

MARTHA2_resize

Na een week intensief met Oma Martha te zijn opgetrokken was Babette toch echt een beetje verdrietig toen we haar uitzwaaiden op Schiphol bij de trein. Ze snapte niet waarom oma niet mee het vliegtuig weer in ging! Snel maar weer een nieuw bezoek plannen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.