Een prachtige zonsondergang

Een prachtige zonsondergang

Het afgelopen weekend weer bijgekletst met Melissa. Cor was de vrijdagavond met John, de man van Melissa naar Sandance, dit is een festival op het strand. Melissa en ik hadden afgesproken in Festival City, hier kan je lekker langs het water en de haven lopen en ook genieten van een mooie zonsondergang met uitzicht op de Burj Khalifa en de Dubai skyline. Het was genieten :)! Babette was lekker aan het spelen met Aurielle en Claire en genoot van de langsvarende bootjes. ‘s avonds nog ergens daar met zijn vijven gegeten. Om 9 uur was ik thuis en Babette was ingestort, maar wel weer een ontspannen namiddag.

ZON1_resize

One Reply to “Een prachtige zonsondergang”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.