Sportstracker

Sportstracker

sportstracker

Vanochtend ging weer om 5u de wekker. 5 minuten later spring ik uit bed, tandenpoetsen, wieler outfit aan en stap ik in de auto richting Limetree cafe waar het verzamel- en startpunt is van de Friday Ride. De hele week had ik al last van mijn maag gehad, dus de verwachtingen qua prestaties waren niet hoog gespannen. En terecht… Na 80 kilometer kwam de man met de hamer, moest ik de groep lossen en dan fiets je in je eentje door Dubai. Gelukkig waren er nog een paar triatleten die relatief rustig voorbij kwamen rijden en waar ik het wiel met moeite van kon houden.   Er zat totaal geen energie meer in het lijf. Mijn zicht begon zelfs af en toe wat vaag te worden en te flikkeren. Er kwam nog wel een support wagen langs, maar ik gaf aan dat ik het wel kon uitrijden.

Na 3uur en 28 minuten kwam er een einde aan de lijdensweg. Ik had wel een nieuwigheidje bij me, namelijk een programmaatje op mijn telefoon dat via GPS de snelheid, hoogte profiel en route bijhoudt. Nadeel is alleen dat ik mijn telefoon de hele tijd bij me moet hebben, en een Nokia E90 weegt een dikke 200 gram, misschien dat het daardoor zo slecht ging vandaag 😉 Na afloop kan je precies zien wat je gereden hebt en je kan de gegevens met 1 druk op de knop uploaden naar een website. En dit heb ik gedaan. Het resultaat viel niet tegen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.