Weer de voeten in het zand

In februari weer een weekend wezen kamperen in de woestijn. Nu met een kleinere groep, we waren met 4 auto’s in totaal en 4 kleine kindertjes. Lena en Colin met Seth en Inka en Ron met Kira waren
weer van de partij net als vorige keer in november. Voor het eerst ooit kamperen waren Celia en Patrick met Hudson. Celia is niet echt het kampeer type en al haar vrienden in Zuid-Afrika waren helemaal verbaasd dat ze het ging doen. Slapen in een tent, zonder toegang tot een douche of toilet en overal zand ;)! Wij hebben in elk geval weer genoten en Seth, Babette en Kira hebben heerlijk samen gespeeld in het zand. De nacht was erg koud zo rond de 13C. Gelukkig hadden we genoeg hout meegenomen, zodat het bij het kampvuur lekker warm was. Tot diep in de nacht blijven zitten want een koud bed in de tent was namelijk niet zo aantrekkelijk.

Celia 1

Kamperen3_resize

Celia 3

Kamperen1_resize

ECB_2935_resize

ECB_2922_resize

ECB_2941_resize

ECB_2954_resize

De ochtend begon belovend, met een prachtige blauwe lucht. We hadden met zijn allen voorgenomen om nu heerlijk uitgebreid te ontbijten en rustig te vertrekken en niet zo gehaast als de vorige keer. Eieren, spek, en andere lekker ontbijt spul lag allemaal klaar om opgegeten te worden, toen opeens een hele heftige zandstorm startte. Het ontbijt konden we wel vergeten :(. Snel de tent in gepakt en weer richting Dubai gereden. Om het weekend toch nog leuk af te sluiten hebben we nog met bijna iedereen bij ‘The Pavilion’ in Downtown vlakbij de Burj Khalifa gegeten. Celia en Patrick haakten af, zij hadden genoeg van het zand. In Downtown was geen zandstorm en de kleintjes hebben zich nog fijn vermaakt met het water van de plaatselijke fontein.

Celia 2

ECB_2962_resize

ECB_2967_resize

ECB_2973_resize

ECB_2980_resize

ECB_2986_resize

ECB_2993_resize

ECB_2994_resize

Lena 3

Kamperen2_resize

Lena 2

One thought on “Weer de voeten in het zand

  1. Dear Engelien and Cor,
    Leuk weer alles te lezen. Ben weer terug in de States. Margriet was 24 uur in Old Saybrook by train. Lauren was in een school play. Wij zijn samen terug gegaan met de trein naar Annapolis. Ben hier nu tot Maandag na Pasen, gezellig. Toch zo zielig dat tante Hildegard niet meer bij ons is. Toch fijn Engelien dat zij nog bij jou geweest is. Ik hoop dat jullie allemaal een fijn Paasfeest hebben. Aruba was tussen haakjes weer great.
    Warm huggie van tante Yvonne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.