Mama weer op bezoek

Mama weer op bezoek

Mijn moeder is weer heerlijk 10 dagen op bezoek geweest eind maart. Sinds deze winter vliegt Transavia voor spotprijzen naar  Dubai. Als je een beetje flexibel bent qua dagen kan je voor 250 EUR een retourtje Amsterdam РDubai boeken. Dus nog een trip voor haar geboekt aan het einde van de winter, zodat het precies samenviel met mijn verjaardag en Babette haar Paasvakantie, zodat mijn moeder en Babette veel tijd konden samen brengen.

ECB_3276

Babette was erg opgewonden dat Lola weer langskwam en zeker omdat het dan altijd een beetje feest is met cadeautjes! Een dag in het weekend zijn we uit wezen eten naar een Filipijns restaurant in Bur Juman. Dit ligt in oud Dubai en een beetje onhandig om met de auto heen te rijden. Dus lekker makkelijk met zijn allen de metro genomen wat altijd weer een uitje is voor Babette.

ECB_3314

ECB_3338

ECB_3340

ECB_3352

ECB_3360

Met mijn verjaardag hadden we van de tuin een lounge gemaakt en het was een gezellige relaxte verjaardag. Ik vier het eigenlijk nooit, vind het altijd maar een gedoe om wat te regelen. Dit jaar viel mijn verjaardag in het weekend, dus had ik eigenlijk geen goed excuus om niets te regelen.  Redelijk wat vrienden zijn langs geweest en ook wat vriendjes van Babette.

ECB_3293a_resize

Dale mijn collage was er ook met haar dochter Kendall en die hebben samen heerlijk op de bank gezeten en naar verhaaltjes van Maisy geluisterd.

ECB_3303a_resize

Seth ging als laatste weg en voordat hij de auto instapte in zijn pyjama, hebben hij en Babette nog even samen gebadderd en de tanden gepoetst. Altijd gezellig als die twee samen spelen!

ECB_3307a_resize

De laatste avond ook nog buiten de deur geweest om nog even van het lekker weer in Dubai te genieten. In Nederland was het namelijk nog steeds erg koud en nog echt winterjassen weer. Na 40 jaar in Nederland gewoond te hebben, kan mijn moeder nog steeds nog niet echt wennen aan de winter.

ECB_3395

ECB_3402

ECB_3412

Het was weer een gezellig bezoekje. Mijn moeder heeft kunnen genieten van de fijne temperaturen bij ons en weer een-op-een tijd met Babette doorgebracht en een echte Lola kunnen zijn. Dit contact mist Babette natuurlijk nu we zo ver weg wonen, dus fijn om dat op deze manier toch nog te kunnen hebben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.