Toerist in eigen land

Toerist in eigen land

Tijdens de paar dagen in Leeuwarden uiteraard ook weer veel tijd met mijn moeder doorgebracht. Aan Babette kon je goed merken dat ze net veel tijd met haar Lola samen had gehad. Toevallig was mijn nichtje Jamie uit de Filippijnen er ook, zij is namelijk voor 2 maanden in Nederland op vakantie. En omdat het best leuk is om te doen, en ik een auto ter beschikking had, ben ik met ze langs typisch toeristische attacties gegaan in Nederland. De Zaanse Schans en de Keukenhof staan volgens mij in de top 5 bezochte plekken door toeristen in Nederland. We hadden weer geluk met het weer en ons gemengd tussen de velen andere buitenlanders.

ECB_3710

NL4_resize

De Zaanse Schans is leuk, maar enorm druk. Kinderdijk, spreekt mij veel meer aan. Ook veel molens, maar niet de massa bussen zoals bij de Zaanse Schans. Mijn moeder en mijn nichtje vonden het geweldig. Na de molens zijn we naar de bollenstreek gegaan. Helaas zag je wel goed, dat we eigenlijk iets te vroeg waren. Het was namelijk nog best koud, dus veel bollen waren nog niet uitgekomen. Desalnietemin was het nog steeds prachtig de velden te zien die wel uitgekomen waren.

ECB_3714

ECB_3721

NL5_resize

Babette had helaas niet zo heel veel zin om mee te werken met foto’s maken……

ECB_3742

Het blijft mooi om al die bloemenvelden in bloei te zien. Net als vorig jaar was ik precies in de goede tijd van het jaar in Nederland om het te kunnen zien.

ECB_3750

De laatste dag in Leeuwarden weer als vanouds naar de kinderboerderij geweest. En dit is altijd een succes met Babette. Een kort bezoekje met mijn moeder, maar dat gaf niets, want we hadden haar ook net al gezien in Dubai.

NL6_resize

ECB_3773

One Reply to “Toerist in eigen land”

  1. Jullie hadden wel Amerikanen of Japanners kunnen
    zijn, die Nederland aan doen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.