Een kleine reünie!

Een kleine reünie!

Voor het eerst in 5,5 jaar de van Triesten weer bijelkaar. Toch wel heel bijzonder en goed dat het er weer van gekomen is. Cor en ik hadden alles geregeld vanuit Dubai, eerst een weekend geprikt en toen het internet afgestruind voor een geschikt huis voor 8 volwassenen en 2 kinderen. Er zijn veel mooie plekken in Nederland of in Belgie, we wilden echter niet te ver van Amsterdam af zitten omdat we na het weekend weer terug zouden vliegen naar Dubai, reistechnisch was in de buurt van Amsterdam toch wel het meest praktisch. De keus was gevallen op een erg mooi huis in Bergen. Bergen ligt schitterend in Noord-Holland en je bent zo in Bergen aan Zee en het mooie strand en de duinen. Vrijdag regende het voor het eerst sinds wij die week in Nederland waren, op zich helemaal niet erg omdat wij toch vanuit Rotterdam naar het huisje moesten komen. Iedereen zou de vrijdag komen en op zaterdag was het weer stralend blauw de lucht!

ECB_3950

NL1_resize

ECB_3872

Op de zaterdag heerlijk fietsen gehuurd en door de bossen en de duinen gefietst. En lang leve de elektrische fiets, want nu kon Martha zonder problemen mee komen en vloog ze alle duinbeklimmingen over.

ECB_3876

In Bergen aan Zee, heerlijk op het strand gezeten uit de wind bij een strandtentje en een wandeling gemaakt. Zodra je de wind in je gezicht kreeg was het echt best koud en absoluut geen lente. Het was gezellig om iedereen weer te zien en om bij te kunnen praten. Het lijkt dan net of het helemaal niet 5,5 jaar geleden is dat je elkaar voor het laatst als groep hebt gezien. De ouders van Cor zag je echt genieten.

ECB_3878

ECB_3883

ECB_3884

ECB_3887

ECB_3892

ECB_3917

ECB_3920a

ECB_3924

De zondag niet gefietst, maar een lange wandeling gemaakt in Egmond aan Zee. Het was duidelijk de zondag en meivakantie want het was enorm druk op het strand. Iedereen wilden natuurlijk heerlijk even uitwaaien.

NL2_resize

ECB_3948

NL3_resize

ECB_3977

ECB_3981

ECB_3984

ECB_3987

ECB_3990

ECB_4003

ECB_4014

ECB_4021

We hebben nu wel gezegd dat het niet weer zolang op zich moet laten wachten. Of het elk jaar gaat lukken is maar de vraag, maar elke 2 jaar zal toch echt geen probleem moeten zijn. Wij regelen in elk geval graag weer het volgende weekend!

2 Replies to “Een kleine reünie!”

  1. Alle foto’s spreken voor zich. Moeten jullie vaker organiseren nu iedereen er nog is !!! Dat lijkt zo
    vanzelfsprekend maar intussen weten we beter.

  2. Mooie reportage!

    We hebben een geweldig weekend gehad.
    Volop genoten van de aanwezigheid van het complete gezin.
    Bedankt allemaal dat jullie er waren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.