Een reunie voordat iedereen is vertrokken!

Een reunie voordat iedereen is vertrokken!

Begin Juni met een grote groep samen gekomen om te brunchen en de kinderen samen te laten spelen. Dit is een groep waar Babette af en toe mee speelt en waar wij het ook met de ouders kunnen vinden. Dit is ook niet onbelangrijk! Afgelopen winter 2x met ongeveer dezelfde groep gaan kamperen. Helaas kunnen we  door de week niet zo vaak aansluiten met speelafspraken, omdat ik werk en van de 14 kinderen er maar 2 moeders werken :(. Het was ook een bijeenkomst voor Nita & Vijay omdat zij een drieling verwachten en tijdelijk terugkeren naar de UK en we hen en Nyah een lange tijd niet zullen zien. Als verrassing had Emily een groepsfoto met alle kinderen geregeld. Het is eigenlijk onmogelijk om iedereen tegelijk bij elkaar te krijgen. Hier maken ze vaak groepsfoto’s op scholen door individuele foto’s te maken en dan later alles samen te voegen. Eenzelfde constructie hier ook toegepast. Emily had een fotograaf geregeld en iedereen kon langskomen tussen 10-2. Perfect, zelf Eve die op vakantie was staat erop, want Lizz haar moeder kon gewoon een foto opsturen met een witte achtergrond. Het resultaat is goed gelukt. Mooi ingelijst kunnen ze dit meenemen naar de UK en kan Nyah al haar vriendjes en vriendinnetjes zien. Het was een super gezellige middag die we nog afgesloten hebben met een borrel bij Nita & Vijay.

Verder vindt er altijd een leegloop plaats in de zomer en vertrekken de moeders met de kinderen vaak voor 2 maanden om de hitte te kunnen ontvluchten en vaders blijft alleen achter om het geld te verdienen. Gelukkig zijn velen van Babette’s vriendjes en vriendinnetjes maar even weg voor de vakantie en lijkt het erop dat we dit jaar een mooi feestje voor haar verjaardag kunnen geven waar toch nog redelijk wat kindertjes heen kunnen. Een verjaardag midden in de zomervakantie zal altijd onhandig blijven.

Emily Group

IMG_7025

The Tempelman

IMG_7055

B: K, this is yours. dont leave it behind

the girls, the boy and the tank

a pocket full of posies

ashes ashes

IMG_7110

almost a full train

mmm.. pasta… mmm… pastaaaa

Group shot

Alle credits voor Ron voor de foto’s. Het was zo gezellig dat ik helemaal vergeten was om foto’s te maken.

3 Replies to “Een reunie voordat iedereen is vertrokken!”

  1. Hartstikke leuke reportage, Babbette is moeilijk te herkennen op de foto’s
    Al die meisjes zijn even knap.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.