Werkbezoek aan Zwitserland

Werkbezoek aan Zwitserland

Begin juni een week naar ons kantoor in Zwitserland geweest. Het was de eerste keer sinds de bruiloft van Naomy dat ik zo lang weggeweest ben van huis en van Cor & Babette. Ik heb genoten van de vliegreis, weer fijn ongestoord een paar films kunnen bekijken :). Na 6 nachten weggeweest te zijn, is het ook weer heerlijk thuiskomen. Intern wordt onze organisatie flink gereorganiseerd en is besloten ons kantoor in Zwitserland te sluiten. Het kantoor ligt in een klein plaatsje Ziegelbrücke, een uur met de trein vanaf het vliegveld van Zurich. Echt heel pittoresque met prachtig uitzicht op de omliggende bergen. Het kantoor is altijd erg klein geweest en maximaal 10 mensen hebben er gewerkt. Het is dan ook meer dan logisch dat alles naar Dubai wordt verplaatst. Voor de overdracht dus een week langsgeweest. Mijn collega’s hebben  allen besloten om een andere baan  te zoeken, omdat ze niet wilden verhuizen, wat ook begrijpelijk is. Onder het uitzicht vanuit het hotel in het mooie dorpje Weesen. Dit dorp ligt naast het dorp waar het kantoor is gevestigd. Elke ochtend kon mijn collega Doris ons gelukkig een lift geven, want een goede bus verbinding is er niet en taxi’s zijn extreem duur.

ECB_4070

ECB_4072

Swiss_resize

ECB_4074

ECB_4075

Het uitzicht vanuit het kantoor is mooi en erg lag begin juni zelfs nog sneeuw op de bergtoppen. Lunchen deden we heerlijk met uitzicht over het berg beekje.

ECB_4077

ECB_4078

ECB_4079

ECB_4082

De laatste avond gezellig met de dames uit wezen eten, omdat het tevens de laatste werkdag was voor Doris en Andrea. Erg leuk om eindelijk na al die jaren het kantoor te kunnen zien. Doris en Andrea zijn in het verleden beiden een keer naar Dubai geweest, dus ik had ze al een keer gezien en we hadden altijd dagelijks contact. Leuk om het zo af te kunnen sluiten.

ECB_4087

2 Replies to “Werkbezoek aan Zwitserland”

  1. Wat lekker zeg dat je ook nog naar Zwitserland bent geweest! Wat een mooie foto’s weer!
    Knuffels uit Utrecht

  2. Wat een “heile Welt” is Zwitserland. Inderdaad is zo’n werkbezoekje niet voor je verdriet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.