Abu Dhabi – weg in eigen land

Eind juni een weekend weg geweest naar een mooi hotel in Abu Dhabi. In de zomer hebben vele hotels goede aanbiedingen voor residents om de hotels toch een beetje bezet te krijgen. Aangezien in en rond het zwembad hangen het enige wat aangenaam is om te doen in de zomer, is een weekend naar een hotel met een mooi zwembad een prettig uitje. We wilden eerst in Dubai blijven, maar in Abu Dhabi kregen we een betere deal en 2 nachten voor de prijs van 1 :). Zo hebben we gelijk Cor zijn verjaardag gevierd. Babette heeft fijn in het water gespeeld en wij lekker ontspannen met een boek. Dit is iets wat we herhalen elke zomer en wat zeker niet vervelend is!

ECB_4114

ECB_4113

ECB_4122

ECB_4128

ECB_4138

ECB_4147

WP_20130628_003

3 thoughts on “Abu Dhabi – weg in eigen land

  1. Het ziet er super uit, alleen wat een kontrast met
    de gebeurtenissen in Syrie, dat toch redelijk dichtbij
    ligt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.