Training in Italië

Training in Italië

Vorige week een aantal dagen naar Italië geweest. Ik had er 3 dagen training in Lucca. En wie eerder in Toscane is geweest, weet dat dit zeker geen vervelende plek is om naar toe gestuurd te worden. Samen met nog 2 andere collega’s uit Dubai zijn we erheen gevlogen. Mijn fototoestel meegenomen en statief, zodat ik in de avond na de schoolbanken lekker op pad kon. Lucca is een heel mooi klein overzichtelijk plaatsje met nog een complete stadsmuur waar je heerlijk op kunt wandelen. In een half uurtje loop zo je van de ene stadspoort naar de andere. Alles prima te belopen dus. Ons hotel zat net buiten de muur, net als de onze leverancier van het consolidatie pakket die de training organiseerde. Een heerlijke ochtendwandeling langs de stadsmuur van 20min heen en terug. Na de 3 dagen heb ik er nog een extra dag aan vast geplakt, zodat ik nog een volledige dag door Florence kon banjeren.

ECB_5135_resize

Italy1_resize

ECB_5116_resize

ECB_5128_resize

ECB_5130_resize

ECB_5137_resize

Italy2_resize

ECB_5148_resize

ECB_5157_resize

Na de training in Lucca, zijn we naar een hotel in Pisa verhuisd. Accommodatie in Lucca was heel moeilijk te krijgen en ik vloog toch terug van Pisa, dus qua reistijd heel goed te doen naar het vliegveld. Nu kon ik mooi nog een avond Pisa meepakken en de scheve toren en de kathedraal fotograferen. Overdag is het er verschrikkelijk druk en ‘s avonds is er bijna niemand meer. Het bleef gelukkig droog, en de regenlucht zorgde voor een heel mooi dramatisch effect.

ECB_5161_resize

ECB_5164_resize

Italy3_resize

ECB_5171_resize

ECB_5172_resize

ECB_5182_resize

De donderdag was het weer gelukkig opgeklaard en had ik een prachtige dag in Florence. Ik herkende nog veel van het eerste bezoek ruim 10 jaar geleden met Cor. Ik heb heerlijk een dag gewandeld, aan het einde van de dag weer ouderwets blaren op mijn voeten :). Met Cor hebben we toen niet de koepel van de Kathedraal bezocht of de klokkentoren. Ik weet niet meer waarom, waarschijnlijk omdat het veel te warm was en te druk. Nu was het prima te doen, nog steeds wel flink traplopen, bijna 500 treden! Je hebt een prachtig uitzicht op de stad vanaf de toren. Verder langs de bekende pleinen gelopen en heb ik nog een rondje op de hop-on-hop-off bus gedaan. Dit geeft een altijd een goede indruk van de hoogtepunten in een stad en ik wilde voor de avond een goede plek uitzoeken om de avond foto’s te kunnen maken, en via de bus mooi gevonden :). Een dag alleen op stap is heerlijk, leuker blijft het toch als je samen met iemand reist en alles kan delen. Deze trip was een uitgelezen kans voor mij om wat langer te blijven. Een andere collega had zijn vrouw en zoontje meegenomen en waren eerder uit Dubai vertrokken om er een kleine vakantie van te maken. Na een week weg, was het fijn thuis komen, helaas ging Cor de volgende dag ook op reis voor het werk. Hij alleen naar een iets minder mooie bestemming. Hij zit een aantal dagen in Saudi.

Italy4_resize

ECB_5194_resize

ECB_5198_resize

ECB_5220_resize

Italy5_resize

ECB_5243_resize

ECB_5252_resize

ECB_5295_resize
Italy6_resize

ECB_5334_resize

ECB_5338_resize

ECB_5340_resize

ECB_5347_resize

ECB_5357_resize

ECB_5360_resize

ECB_5363_resize

ECB_5374_resizeOne Reply to “Training in Italië”

  1. Ja, hoor!
    Even een training in Italië?!
    Ziet er prachtig uit!
    Knuffels uit Utrecht

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.