Weer kamperen

Weer kamperen

Begin november weer voor het eerst van het winterseizoen 2013-2014 gaan kamperen. We hadden een lang weekend in verband met islamitisch nieuwjaar wat een feestdag is en dus een goede reden om wat leuks te ondernemen. Dit keer samen met Nour en Victoria gaan kamperen en hun 2 zoons en aupair. Nour is een oud collega van Cor van Nokia en gaan ook vaak kamperen. We hadden ze meegenomen naar ons plekje in de bergen die je moet kennen. Als je niet weet dat er een mooi plateau is rijdt je er zo voorbij, en in deze wadi in de bergen is het sowieso heel erg rustig. Het ligt echt heel afgelegen en je hebt er geen bereik met je mobiele telefoon. Wildkamperen blijft bijzonder! Babette vindt het ook superleuk en geniet ervan om in een tent te kunnen slapen. Wakker worden met bovenstaand uitzicht is toch geweldig! Cor heeft voor het eerst in al die jaren dat we kamperen een schorpioen gezien. Je weet dat ze er zitten, maar ziet ze nooit. Dit omdat ze in principe mensen en drukte uit de weg gaan. Van onze Kenia/Tanzania kampeer vakantie hebben we goed overgehouden dat de tent altijd dicht moet zijn en schoenen in de tent leggen, nooit erbuiten. Dit om te voorkomen dat er beestjes in je schoenen kruipen die je er niet wilt hebben! We gaan nu wel nog wat extra’s kopen om onder het tent zeil te leggen, want het idee dat een schorpioen onder je tent zeil kan liggen is toch niet zo geweldig. Het zal ons zeker niet weerhouden om weer op pad te gaan!

ECB_5537_resize

Het kampvuur was snel aangemaakt door de jongens. Hij was namelijk nog gloeiend warm, want Hans & Priscilla waren de nacht ervoor er ook nog geweest :). Voor het eerst sinds jaren Cor weer Hints zien spelen, en ik moet zeggen in het Engels is dit toch wel een beetje lastiger dan in het Nederlands.

ECB_5547

ECB_5550

ECB_5555

WP_20131103_07_34_46_Panorama

WP_20131103_09_08_07_Pro__highres_resize

Camping1_resize

WP_20131103_10_05_13_Pro

Het was weer een mini-vakantie en een langere trip naar Oman staat weer op de planning voor de winter.

One Reply to “Weer kamperen”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.