Lola is er weer!

Lola is er weer!

In november is mijn moeder langs geweest om weer fijn tijd met haar kleindochter Babette en ons natuurlijk, door te brengen. Het waren fijne 10 dagen, waarbij mijn moeder dagelijks mee ging naar school om Babette weg te brengen en ik haar in mijn lunch pauze ophaalde, zodat we samen ook weer naar school konden. Verder is ze veel met haar en Shirley naar de speeltuin geweest en hebben we de intocht van Sinterklaas in Dubai meegemaakt! Nu Babette 3 is, maakt ze dit heel bewust mee en raakte ze erg opgewonden zodra ze de boot zag aankomen!

ECB_5582_resize

ECB_5584_resize

ECB_5587_resize

ECB_5617_resize

ECB_5639_resize

ECB_5629_resize

Mama1_resize ECB_5650_resize

Mama2_resize

Samen veel plezier met het spelen van kappertje!

ECB_5686_resize

ECB_5695_resize

ECB_5707_resize

ECB_5714_resize

Hedendaagse technieken aan het uitleggen aan mijn moeder :)!

WP_20131114_20_30_27_Pro

Voor het eerst moest Babette nu heel erg huilen bij het afscheid nemen op het vliegveld. Ik had een heel verdrietig meisje in de auto op de terugweg naar huis. Gelukkig kan ik haar blij maken met een bezoek van 3 Lola’s in Maart. Mijn moeder komt weer, evenals haar zus Nita uit San Diego (zij is al 2x eerder langs geweest) en haar oudste zus Lucy uit Manilla. Mijn tante Lucy is nog nooit in Dubai geweest, wel een paar keer in Nederland. Ik ben benieuwd! Het zal wel een gezellig theekransje worden met de 3 dames, van 76, 81 en 83! En wel bijzonder dat alle dames op deze leeftijd een vliegreis zien zitten!

WP_20131121_15_23_36_Pro

One Reply to “Lola is er weer!”

  1. Wat een mooie foto’s van Babette met haar oma! En wat grappig dat Sint en Piet met het mooie weer aan wal gaan.
    Groetjes uit Utrecht

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.