2 Meiden op stap

2 Meiden op stap

Laatst een vrijdagochtend met Dale een vriendin / oud collega op stap geweest en haar dochter Kendall. Kendall is een vriendinnetje van Babette en samen hebben ze ook in dezelfde klas in de kinderopvang gezeten. Nu zitten ze niet meer bij elkaar in de klas en zien ze elkaar alleen in het weekend. Altijd hebben ze de grootste lol met elkaar en Dale en ik proberen dan ook vaak in het weekend af te spreken. Nu op stap naar een boerderij waar veel dieren opgezocht konden worden. Ze hadden kamelen, koeien, kippen, paarden, geiten, schapen, herten, struisvogels en kleinere dieren als konijnen en schildpadden. Het was erg rustig omdat we vroeg waren gegaan en omdat het weer niet al te best was. Helemaal niet erg en tussendoor een flinke regenbui vonden de dames geen bezwaar, zolang ze nog maar wel hun rondje op de pony mochten maken :). De grootste hit bij de dames was dan ook pony rijden en kamelen eten geven! Ze hadden een onvergetelijke ochtend. Al Tamini Stallen zijn zeker een bezoekje waard en we zullen er snel nog een keertje naar toe gaan.

PLAY1_resize

ECB_6890_resize

ECB_6891_resize

ECB_6894_resize

ECB_6903_resize

ECB_6905_resize

ECB_6916_resize

ECB_6919_resize

ECB_6921_resize

ECB_6922_resize

One Reply to “2 Meiden op stap”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.