Off the road again

Off the road again

Begin november hebben we een 2e hands Jeep Wrangler Sahara. Na diverse frustrerende graafsessies met de Ford Explorer hadden we er genoeg van en zijn op zoek gegaan naar een echte off-roader. Een Jeep Wrangler dus. Hij was zo goed als nieuw, met maar 5K op de teller. Een local had hem in september 2008 gekocht, maar vond ‘m achteraf toch niet zo leuk. Sinds we de Wrangler hebben zijn we bijna elk weekend een dag de woestijn in geweest.

Het is heerlijk om buiten te zijn, af en toe stil te staan en van het geweldige uitzicht en van alle geel/rood/bruine kleuren te genieten. Kamelen komen we altijd tegen en deze beesten blijven leuk om te fotograferen.

DSC_0572_resize

DSC_0607_resize

DSC_0600_resize

DSC_0557_resize

One Reply to “Off the road again”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.