Weekje Nederland

Weekje Nederland

We zijn alweer bijna 2 weken terug van ons weekje Nederland. Veel goede vrienden, familie en collega’s gezien. En uiteraard de bruiloft van Bas & Mirjam! Het was een zeer leuke gezellige week. Het heeft ons niet het vakantie gevoel gegeven wat we normaal hebben als we op vakantie gaan. Dit halen we in Dubai wel weer in tijdens de weekenden. In Nederland is alles bekend en echt relaxen zat er ook niet in, want de volgende afspraak was alweer gepland. Superleuk was het om iedereen weer even in levende lijve te zien. Het is toch alweer zo’n 7 maanden geleden dat we uit Nederland zijn vertrokken. En het is erg fijn om te constateren dat er niet veel veranderd was. Cor merkte gelijk toen we het vliegtuig uitstapten dat het hooikoorts seizoen in Nederland op zijn hoogtepunt was. Hier hadden we helemaal niet bij stilgestaan, en hier is hij nog goed ziek van geweest. Gelukkig hebben we daar in Dubai geen last van.

DSC00121_resize

DSC00147_resize

2008NL1_resize

Tussendoor toch nog tijd gehad om nostaligisch door Utrecht te wandelen en een dagje Antwerpen met Martijn & Naomy te doen. We hebben heerlijk gewinkeld. Het regende, maar ach, dit hebben we in Dubai niet, dus heel vervelend was het ook weer niet, lekker de middag in een Belgisch cafe gezeten, s’ avonds naar de film, en heerlijk gegeten bij de oudste Italiaan van Antwerpen. Naomy bedankt voor je gastvrijheid en dat we Rotterdam als vast adres konden gebruiken en Martijn bedankt voor het lenen van je luchtbed!

DSC00155_resize

DSC00177_resize

Dit weekend gaan Cor en ik lekker vakantie vieren in de Emiraten. We hebben een hotelletje geboekt, naast de duikschool en gaan lekker relaxen. Beetje zonnen, boekje lezen en duiken. Het weer is hier nog verrassend goed, ‘s avonds kunnen we nog lekker buiten zitten. De wedstrijden van het Nederlands elftal hebben we dus heerlijk buiten kunnen zien. Ook al zit het Nederlands elftal niet meer in het EK, we zullen nog wel de finale gaan bekijken. Dit gaan we doen in het Madinat Arena. Hier wordt een heel groot scherm opgehangen, en kan je lekker buiten zitten. Ik ben benieuwd wie gaat winnen!!

One Reply to “Weekje Nederland”

  1. He engelien, klinkt allemaal goed.. volgens mij heb je het wel naar je zin daar. Hoeveel duiken heb je nu al geregistreerd? 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.