Een weekend erop uit!

Een weekend erop uit!

Ik had me voorgenomen om meer naar het strand te gaan. Het weer is hier prima, Babette vind het heerlijk en we gingen in het verleden veel te weinig.  Dus tijdens het National Day weekend onder andere afgesproken met Melissa en de 3 meiden om met zijn 5-en naar het strand te gaan in de middag. Cor was nog in Nederland en John was nog op zakenreis. Een heerlijke meiden middag gehad. Fijn kunnen bijkletsen met Melissa en de 4 dames hebben gezellig samen gespeeld op het strand met zand en een vlieger. Je merkt goed dat Babette nu ouder is. Ze blijft de jongste, maar gelukkig vinden Oliva (9) en Aurielle (7) het leuk om haar te spelen. Een klein zusje voor hen erbij voor een dag.

ECB_5782_resize

ECB_5789_resize

ECB_5798_resize

ECB_5809_resize

ECB_5818_resize

ECB_5823_resize

Playdate2_resize

De 2e dag in het weekend had ik met mijn vriendin Dale afgesproken in een speeltuin. Haar dochter Kendall en Babette zijn vriendinnetjes en wij hebben het ook gezellig samen. De winter dagen zijn heerlijk om veel tijd buiten door te brengen.

ECB_5730_resize

Playdate1_resize

ECB_5768_resize

ECB_5776_resize

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.