Miracle Garden

Miracle Garden

Eind Februari voor mijn werk even snel met een collega naar Miracle Garden gegaan. Heel snel even een rondje gemaakt en weer terug naar kantoor. Miracle Garden is iets nieuws in Dubai en wordt nu voor het 2e jaar georganiseerd in de winter. Best mooi om te zien, met bloemen allemaal mooie kleurrijke creaties gemaakt, wat voor hier best bijzonder is om te zien. Jammer vond ik wel dat het maar een soort bloem is. Het leukste stuk om te zien en om foto’s van te maken was nog het gangetje met de paraplu’s 😀 !

ECB_6847_resize

ECB_6849_resize

ECB_6852_resize

MIR1_resize

ECB_6855_resize

ECB_6859_resize

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.